Live online meditatie voor in de klas

Ik geef 10 online meditatie sessies voor in de klas weg!⁠ Zodat jouw kind en zijn of haar klasgenoten de broodnodige ontspanning ervaren. De leerkracht kan even achterover leunen om net als de leerlingen stress los te laten en even bij te tanken. ⁠

Want veel leerkrachten en ouders zitten met de handen in het haar. Bij elke snotneus moeten kinderen thuisblijven. ⁠Veel ouders en leerkrachten ervaren hierdoor grote druk. Een moeder vertelde mij dat ze ‘op’ is net als veel andere ouders. En kinderen pikken deze stress op. ⁠

Ik weet wel dat iedereen z’n best doet. Ik weet ook dat ontspanning nu essentieel is. Om de dagelijkse stress los te laten in plaats van deze als spanning op te slaan in je lijf. ⁠

Dus wil jij dat jouw kind samen met zijn of haar klasgenoten genieten van een leuke en effectieve live (online) ontspanningsoefening in de klas? Geef dit initiatief dan vooral door aan de leerkracht of directeur van de school. ⁠

Als extra bonus geef ik de leerkracht tips, waardoor deze zelf dagelijks zo’n fijn ontspanningsmoment met zijn of haar leerlingen kan inbouwen. Bel me gerust even: tel:06-20525160 of stuur me een mail: contact@mariekeverhaak.com

Sterkte en liefs, Marieke