Rust en harmonie in je gezin

 Heb jij een kind dat vaak buikpijn of hoofdpijn heeft? Zie je dat je kind boos, verdrietig of juist heel onverschillig is? Zorgt dit thuis of op school voor stress en problemen? En voel je je soms zo ontzettend machteloos als moeder of vader?

We willen allemaal dat ons kind lekker in zijn of haar vel zit. Dat je kind weer blij is. Dat je kind beter kan omgaan met stress, voor zichzelf kan opkomen en meer zelfvertrouwen krijgt. En dat er weer rust en harmonie komt in je gezin. Toch? 

Hoe mooi zou het zijn als je kind zich weer goed voelt, en zich goed blijft voelen? Ik geef jouw kind
daarvoor hele eenvoudige en vooral effectieve visualisaties.

Zelf aan de slag
Deze leuke, korte Just Feel Happy visualisaties kun je hier downloaden als jullie zelf thuis samen aan de slag willen gaan.

Samen spelenderwijs lekker in je vel!
Jouw kinderen zijn van harte welkom op het Just Feel happy-uur in Utrecht. Voor leuke yoga-oefeningen, speelse en effectieve visualisaties en nog veel meer. Je leest er hier meer over

Persoonlijke begeleiding
Wil je persoonlijke begeleiding? Als ervaren hypnotherapeut begeleid ik jullie om beter in je vel te zitten, en samen meer te genieten. In mijn praktijk heb ik zo vaak gezien hoe enorm goed dit kan werken. En dat gun ik jou en je kind ook. Lees hier alles over de persoonlijke begeleiding

Gratis kennismakingsgesprek

(Telefonisch, via Skype of Zoom)
Wil je meer weten over wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Bel of mail me gerust voor meer informatie of het maken van een gratis vrijblijvende telefonische afspraak:
contact@mariekeverhaak.com of 06-20525160

“De ontspanningsoefeningen die Maura krijgt, beluisteren we trouw elke avond voor het slapen gaan. Na 6 sessies gaat het een stuk beter met Maura! Ze heeft geen flauwtes meer en de buikpijn is minder.”

Fam. van Veldhoven

“Het gaat goed met mijn. Geen buikpijn meer. En ik durf mijn zelf te zijn, en geef goed mijn grenzen aan. Iedereen accepteert dat.”

(Maura, 10 jaar) 

Just Feel Happy-traject

Persoonlijke 1 op 1 sessies voor uitgebreide begeleiding

In vier sessies gaan we samen aan de slag om jouw kind weer vertrouwen te geven in zichzelf en in zijn/haar lijf. Samen met jullie (ouders en ik) starten we het traject. Tijdens een intakegesprek wil ik jullie beiden graag leren kennen en ik geef meteen rake en helpende support om je kind te ondersteunen.

Vervolgens leer ik jouw kind in drie sessies hoe het er zelf voor kan zorgen weer lekker in zijn/haar vel te zitten. Ook als het eens tegenzit. Dit doe ik door samen met je kind inspirerende en effectieve (hypnose)oefeningen te doen. Geheel afgestemd op de behoeftes van jouw kind.  

Daarnaast krijgt je kind een op maat gemaakte transformerende Just Feel Happy-visualisatie! Deze zit boordevol positieve en bekrachtigende suggesties. Voor weerbaarheid, veerkracht, blijheid en plezier. Ik heb zo vaak gezien hoe deze geleide meditatie met ondersteunende suggesties je kind op het goede spoor zet. 


Inhoud van het Just Feel Happy-traject

Het Just Feel Happy-traject bestaat uit:

  • een intake met beide ouders van 1 uur *
  • 3 x 1 sessie van 45 minuten met je kind*
  • een speciale op maat gemaakte Just Feel Happy-visualisatie voor jouw kind
  • 7 korte, blije visualisaties voor je kind
  • 7 fijne, effectieve visualisaties voor jou
  • PDF met veel informatie tips voor jou als opvoeder.

*De gesprekken vinden live in Utrecht plaats of via Zoom

Tussendoor ben ik voor al je vragen bereikbaar via e-mail.

Tarief 437 euro

 

Liever losse sessies? Dat kan! Voor 85 euro per sessie begeleid ik je kind en jou naar meer rust, balans en energie! Bel mij om de 1ste afspraak in te plannen: 06-20525160

Wil je eerst meer weten wat ik voor jouw kind kan betekenen? Bel of mail me dan gerust voor meer informatie via contact@mariekeverhaak.com of 06-20525160