Rust en harmonie in je gezin

 Heb jij een kind dat vaak buikpijn of hoofdpijn heeft? Zie je dat je kind boos, verdrietig of juist heel onverschillig is? Zorgt dit thuis of op school voor stress en problemen? En voel je je soms zo ontzettend machteloos als moeder of vader?

We willen allemaal dat ons kind lekker in zijn of haar vel zit. Dat je kind weer blij is. Dat je kind beter kan omgaan met stress, voor zichzelf kan opkomen en meer zelfvertrouwen krijgt. En dat er weer rust en harmonie komt in je gezin. Toch? 

Hoe mooi zou het zijn als je kind zich weer goed voelt, en zich goed blijft voelen? Ik geef jouw kind
daarvoor hele eenvoudige en vooral effectieve visualisaties.

Zelf aan de slag
Deze leuke, korte Just Feel Happy visualisaties kun je hier downloaden als jullie zelf thuis samen aan de slag willen gaan.

Samen spelenderwijs lekker in je vel!
Tijdens het wekelijks Just Feel Happy-uur krijgen je kinderen tools aangereikt om er zelf voor te zorgen om lekker in hun vel te zitten. Ook als het eens tegenzit. Voor rust en harmonie in je gezin. 
Je leest er hier meer over

Persoonlijke begeleiding
Wil je persoonlijke begeleiding? Als ervaren hypnotherapeut begeleid ik jullie om beter in je vel te zitten, en samen meer te genieten. In mijn praktijk heb ik zo vaak gezien hoe enorm goed dit kan werken. En dat gun ik jou en je kind ook. Lees hier alles over de persoonlijke begeleiding

Gratis kennismakingsgesprek

(Telefonisch, via Skype of Zoom)
Wil je meer weten over wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Bel of mail me gerust voor meer informatie of het maken van een gratis vrijblijvende telefonische afspraak:
contact@mariekeverhaak.com of 06-20525160

“De ontspanningsoefeningen die Maura krijgt, beluisteren we trouw elke avond voor het slapen gaan. Na 6 sessies gaat het een stuk beter met Maura! Ze heeft geen flauwtes meer en de buikpijn is minder.”

Fam. van Veldhoven

“Het gaat goed met mijn. Geen buikpijn meer. En ik durf mijn zelf te zijn, en geef goed mijn grenzen aan. Iedereen accepteert dat.”

(Maura, 10 jaar) 

Just Feel Happy-traject

Persoonlijke 1 op 1 sessies voor uitgebreide begeleiding

In vier á vijf sessies gaan we samen aan de slag om jouw kind weer vertrouwen te geven in zichzelf en in zijn/haar lijf. Samen met jullie (ouders en ik) starten we het traject. Tijdens een intakegesprek wil ik jullie beiden graag beter leren kennen en ik geef meteen rake en helpende support om je kind te ondersteunen.

Vervolgens leer ik jouw kind in drie á vier sessies hoe het er zelf voor kan zorgen weer lekker in zijn/haar vel te zitten. Ook als het eens tegenzit. Dit doe ik door samen met je kind inspirerende en effectieve (hypnose)oefeningen te doen. Geheel afgestemd op de behoeftes van jouw kind.

Ik heb zo vaak gezien hoe enorm goed deze beproefde methode werkt! Je kind gaat weer stralen en groeit in weerbaarheid, veerkracht, blijheid en plezier.

Hypnose is wetenschappelijk bewezen effectief bij buikpijnklachten. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier verder.

Inhoud van het Just Feel Happy-traject

Het Just Feel Happy-traject bestaat uit:

  • een intake met beide ouders van 1 uur *
  • 3 á 4 sessies van 50 minuten met je kind*
  • 7 korte, blije visualisaties voor je kind
  • 7 fijne, effectieve visualisaties voor jou
  • inspirerend E-book met veel informatie
    en tips voor jou als ouder

*De gesprekken vinden live plaats bij jou thuis of online.

Tussendoor ben ik voor al je vragen bereikbaar
via e-mail.

Tarief: 85 euro per consult

 

Wil je eerst weten wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Bel of mail me dan gerust vrijblijvend  voor meer informatie via contact@mariekeverhaak.com of 06-20525160