Rust en harmononie in je gezin

Heb jij een kind dat vaak buikpijn of hoofdpijn heeft? Zie je dat je kind boos, verdrietig of juist heel onverschillig is? Zorgt dit thuis of op school voor stress en problemen? En voel je je soms zo ontzettend machteloos als moeder of vader?

We willen allemaal dat ons kind lekker in zijn of haar vel zit. Dat je kind weer blij is. Dat je kind beter kan omgaan met stress, voor zichzelf kan opkomen en meer zelfvertrouwen krijgt. En dat er weer rust en harmonie komt in je gezin. Toch? 

Hoe mooi zou het zijn als je kind zich weer goed voelt, en zich goed blijft voelen? Ik geef jouw kind
daarvoor hele eenvoudige en vooral effectieve visualisaties.

Zelf aan de slag
Deze leuke, korte visualisaties kun je hier downloaden als jullie zelf thuis samen aan de slag willen gaan.

Persoonlijke begeleiding
Wil je persoonlijke begeleiding? Als ervaren hypnotherapeut begeleid ik jullie om beter in je vel te zitten, en samen meer te genieten. In mijn praktijk heb ik zo vaak gezien hoe enorm goed dit kan werken. En dat gun ik jou en je kind ook. Lees hier alles over de persoonlijke begeleiding

Gratis kennismakingsgesprek

(Telefonisch, via Skype of Zoom)
Wil je meer weten over wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Bel of mail me gerust voor meer informatie of het maken van een gratis vrijblijvende telefonische afspraak:
contact@mariekeverhaak.com of 06-20525160

“De ontspanningsoefeningen die Maura krijgt, beluisteren we trouw elke avond voor het slapen gaan. Na 6 sessies gaat het een stuk beter met Maura! Ze heeft geen flauwtes meer en de buikpijn is minder.”

Fam. van Veldhoven

“Het gaat goed met mijn. Geen buikpijn meer. En ik durf mijn zelf te zijn, en geef goed mijn grenzen aan. Iedereen accepteert dat.”

(Maura, 10 jaar) 

Just Feel Happy-traject

Persoonlijke 1 op 1 sessies voor uitgebreide begeleiding

In vijf sessies gaan we samen aan de slag om jouw kind weer vertrouwen te geven in zichzelf en zijn/haar lijf. Dat doe ik door eenvoudige en effectieve oefeningen te geven. Je kind leert zo hoe het er zelf voor kan zorgen weer lekker in zijn/haar vel te zitten. Je kind krijgt meer veerkracht, zodat het weet wat te doen als het een keer tegenzit.

Vaak zijn de oefeningen en de persoonlijke aandacht alleen genoeg om de vicieuze cirkel van pijnklachten of faalangstklachten te doorbreken. Soms is er ook een onderliggend probleem, zoals een vervelende gebeurtenis, dat aandacht nodig heeft. Dan werken we daar aan op een speelse manier, geheel afgestemd op het kind. Ook jij als ouder krijgt heel veel praktische tips en uitleg om je kind zelf te begeleiden. Zodat je kind meer plezier, ontspanning, zelfstandigheid, (zelf)vertrouwen en veerkracht ervaart! 

Inhoud van het Just Feel Happy-traject

Het Just Feel Happy traject bestaat uit 5 sessies:

  • een intake met ouders en kind van 1 uur*
  • 3 x 1 sessie van 45 minuten met je kind*
  • een afrondend gesprek met ouders en kind van 1 uur*
  • 7 visualisaties voor je kind
  • 7 visualisaties voor jou

*De gesprekken vinden live in Utrecht plaats of via Zoom

Tussendoor ben ik voor al je vragen bereikbaar via e-mail.

Tarief 395 euro

Liever losse sessies? Dat kan! Voor 85 euro per sessie begeleid ik je kind en jou naar meer rust, balans en energie! Bel mij om de 1ste afspraak in te plannen: 06-20525160

Wil je eerst meer weten wat ik voor jouw kind kan betekenen? Bel of mail me dan gerust voor meer informatie via contact@mariekeverhaak.com of 06-20525160