“Ik loop graag met je mee”

Ik ben Marieke Verhaak
bevlogen therapeut voor gezinnen en inspirerende coach voor scholen

Voor mij is het belangrijk dat kinderen gezien en gehoord worden. Want zij staan open en vol vertrouwen in het leven.
Zij zijn ons voorbeeld. En tegelijkertijd zijn wij rolmodel voor hen. We zijn allemaal hetzelfde en toch zo verschillend.

Jezelf durven laten zien
Juist die verschillen maakt het samenleven en samenwerken zo interessant omdat 1 + 1 veel meer is dan 2. Ons leven draait om authenticiteit: jezelf werkelijk (durven) laten zien en werkelijk doen wat je graag wil doen van binnen; doen waar je blij van wordt en kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Zo maken we samen onze wereld mooier. 

Van binnen naar buiten
Op jonge leeftijd stond ik voor uitdagingen en ik wist niet goed hoe hier mee om te gaan. Onbewust heb ik toen de conclusie getrokken dat het leven niet veilig was. Ik verloor de verbinding met mezelf en anderen. Terwijl ik ergens diep van binnen wist dat ik me wél goed kon voelen. 

Leerzame weg
Ik volgde vele workshops en opleidingen en ontdekte dat alles mogelijk is. Om wél die verbinding te voelen, óók voor mezelf te zorgen en mijn grenzen aan te geven. Mezelf support te geven en met compassie te benaderen. Dat is de basis van leven van binnen naar buiten. En die levenshouding en levenswijze wil ik graag doorgeven.

Ontspanning
Door ontspanning leren we te luisteren naar onszelf, naar onze innerlijke wijsheid. Zo vinden we creatieve oplossingen voor elke uitdaging die op ons pad komt. Vooral in samenwerking met anderen! Juist door ontspanning. Juist in het soms drukke leven van kinderen: op school, na school en thuis. Zeker kinderen hebben ontspanning nodig. Rust en harmonie. Om te voelen wat je werkelijk wil. Hoe jong (of oud) je ook bent. Dat elke dag volgen, geeft plezier.

Speciaal voor kinderen
Daarom heb ik mijn Just Feel Happy visualisaties speciaal voor kinderen gemaakt. Zodat deze kinderen de connectie met de stilte en blijheid in zichzelf versterken en behouden. Zodat ze stralen en vol vertrouwen in het leven blijven staan. En dat ook volwassenen, zoals ouders en leerkrachten, hiermee gebaat zijn, is extra mooi…

Juist omdat het werkt
Ik weet uit jarenlange ervaring hoe goed hypnotherapie en visualisaties kunnen werken bij kinderen. Juist bij kinderen met onbegrepen pijnklachten, en kinderen die veel stress en onrust ervaren. Want ik gun het alle kinderen om lekker in hun vel te zitten. Om rust, plezier en zelfvertrouwen te hebben. Thuis en op school! Zodat ze opgroeien tot authentieke volwassenen, die gewoon kunnen ZIJN. En die de uitdagingen van het leven ontspannen, met veerkracht en vertrouwen tegemoet treden.

“De sessies bij Marieke hebben voor Maura en ons gezin zoveel gebracht. Weer houden van jezelf, gehoord worden en handvaten krijgen om met de uitdagingen waar je voor staat om te gaan. De lichamelijke klachten verdwenen en onze Maura kan weer genieten en lachen. Wij kunnen dit iedereen aanraden. Super bedankt Marieke.”

Fam. van Veldhoven 

Nieuwsgierig?

Wil je graag een keer vrijblijvend kennismaken, en horen wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me gerust voor meer informatie of een afspraak!

Tel: 06-20525160
E-mail: contact@mariekeverhaak.com