‘Super bedankt Marieke!’

“Wat niemand lukte, lukte Marieke in slechts 5 sessies”

Onverklaarbare buikpijn; dit was de ziekenhuisdiagnose bij onze toen 3-jarige zoon Morris. Na een zoektocht van 4 jaar waarin talloze artsbezoeken, verschillende medicijnen en NEI therapie zich afwisselden, vonden wij Marieke via een vooruitstrevende arts die hooggevoeligheid erkende in haar praktijk.

Wij durfden bijna niet meer te hopen op een oplossing totdat Marieke hem in slechts 5 sessies naar een buikpijnvrij leven leidde. Marieke doorgrondde de mentale oorzaak van de buikpijn, reikte hem op maat handvatten aan en gaf hem het vertrouwen dat hij hiermee zichzelf kon helpen. Na 4 jaar non stop pijn te hebben gehad, veranderde hij van een zwaarmoedig kind naar een opgewekt kind dat helemaal zichzelf kan en mag zijn. Wij zijn Marieke voor altijd dankbaar voor haar geweldige werk met Morris. 

Priscilla Bouwman

“De sessies bij Marieke hebben Maura en ons gezin zoveel gebracht

“Maura heeft al jaren buikpijn en ze is pas 5 jaar jong. Het beïnvloedt haar leventje. Bij een spannende gebeurtenis was het op een gegeven moment zo erg dat ze flauw viel. Na een second opinion bij een kinderarts in Nieuwegein, komen we in contact met Marieke. Het eerste gesprek is met ons drieën en daarna werken Marieke en Maura samen. De sessies verlopen goed en Maura leeft naar elke sessie toe.

De ontspanningsoefeningen die Maura krijgt, beluisteren we trouw elke avond voor het slapen gaan. Na 6 sessies gaat het een stuk beter met Maura! Ze heeft geen flauwtes meer en de buikpijn is minder. Eigenlijk is de therapie klaar, maar Maura is nog niet zover.

Samen met Marieke maken we een vervolgplan, om zo het vertrouwen wat ze heeft opgebouwd te verstevigen. Samen maken Maura en Marieke zelfs een visualisatie die ze PANDABEER noemen.

De visualisatie heeft zoveel verandering binnen ons gezin gebracht. Maura ging inzien dat ze mocht zijn wie ze wilde zijn. Zoals de kinderarts zei:’ Ik kan Maura niet met medicijnen beter maken, als haar hoofdje niet meewerkt.’

De sessies bij Marieke hebben voor Maura en ons gezin zoveel gebracht. Weer houden van jezelf, gehoord worden en handvaten krijgen om met de uitdagingen waar je voor staat om te gaan. De lichamelijke klachten verdwenen in de loop van de tijd en onze Maura kan weer genieten en lachen. Wij kunnen dit iedereen aanraden. Super bedankt Marieke.”

Familie van Veldhoven

“Ik durf mijn zelf te zijn”

“De fijne ontspanningsmuziek heeft veel geholpen. Ik werd veel rustiger. En mijn buikpijn werd minder. Ik durfde veel meer mijn zelf te zijn. En ik wilde gewoon niet weg bij Marieke want als je er eenmaal in therapie zit wilde ik eigenlijk niet meer weg.

Het laatste sessiedeel vond ik het leukste dat ik samen met Marieke mijn eigen tekst voor de ontspanningsoefening mocht maken. En aan het eind kreeg ik een leuk cadeautje als aandenken, die wij nog steeds in de woonkamer hebben staan.

Het gaat goed met mijn. Geen buikpijn meer. En ik durf mijn zelf te zijn, en geef goed mijn grenzen aan. Iedereen accepteert dat.

Dankjewel voor die leuke tijd jammer dat je weg ging maar je dacht altijd aan mijn.

Liefs Maura van Veldhoven (10 jaar)

“De verbinding voelen met Sammy is goud waard!”

Sammy en ik hebben samen de regenboogoefening  gedaan en we waren daarna heerlijk ontspannen. Het was fijn na een drukke en stressvolle dag de verbinding met mijn zoon te voelen.  Na de oefening wilde Sammy gaan slapen, zo relaxed was hij.  Ik voelde me ook compleet relaxed. Deze oefening gaan we zeker vaker doen!

Saïda (moeder van Sammy)

“Ik voel me goud en ontspannen”

De regenboogoefening was fijn! Ik was op het strand en mijn lievelingskleur was goud. Ik voelde me helemaal goed en ontspannen en daarna wilde ik gaan slapen. De oefening helpt mij als ik bang ben of iets spannend vind om te doen. Dank je wel Marieke!

Sammy