Just Feel Happy – visualisaties

Speciaal voor kinderen heb ik leuke, speelse visualisatieoefeningen gemaakt met 7 positieve thema’s: ontspannen, genieten, vertrouwen, houden van, voelen, delen en zorgen voor. Deze visualisaties zijn voor álle kinderen. Voor thuis of op school. Met en zonder klachten. Om te ontspannen en veerkracht te ontwikkelen. Om te groeien in zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Voor plezier, rust en harmonie in zichzelf, in het gezin én op school.

Leuke, korte oefeningen
Het zijn korte, leuke en effectieve oefeningen, die je makkelijk even tussendoor kunt doen. Bij voorkeur thuis aan het begin van de dag of ’s avonds, of op school aan het begin van de lesdag. Kinderen vinden het fijn om samen naar de visualisaties te luisteren. Ze genieten van de fijne sfeer, kunnen zich beter focussen, zijn alerter en tegelijkertijd kalmer. Thuis én op school!

De Just Feel Happy visualisaties voor kinderen duren elk ca. 2 minuten. De visualisaties voor jongeren zijn ca. 4 minuten, en die voor volwassenen ca. 6 minuten. De visualisaties voor volwassenen helpen om onszelf goed te voelen. Kinderen vinden het leuk om deze oefeningen ook te doen. Net als wij!

Wat anderen zeggen:
Saïda: Het was heerlijk na een drukke en stressvolle dag de verbinding met mijn zoon te voelen!

Sammy (7): Ik voelde me helemaal goed na de oefening en daarna wilde ik gaan slapen.

Maura (10): Ik werd veel rustiger. En mijn buikpijn werd minder. Ik durfde veel meer mijn zelf te zijn.

Hannah (8 ): Door de fijne oefeningen heb ik geleerd om rustig te blijven en een goed gevoel in mijn buik te hebben.

VISUALISATIES VOOR THUIS

de voordelen van hypnose voor je kind

Just Feel Happy gezin

33 visualisaties
voor alle leeftijden

€ 22,95 éénmalig

Just Feel Happy 2-4 jaar

7 visualisaties 

€ 7,95 éénmalig

Just Feel Happy 4-8 jaar

7 visualisaties 

€ 7,95 éénmalig

Just Feel Happy 8-12 jaar

7 visualisaties 

€ 7,95 éénmalig

Just Feel Happy 12-17 jaar

7 visualisaties 

€ 7,95 éénmalig

Just Feel Happy volwassenen

 7 visualisaties 

€ 7,95 éénmalig

Goed om te weten: De Just Feel Happy-visualisaties zijn enkel voor eigen, particulier gebruik. Op deze visualisaties zijn alle auteursrechten van toepassing. Daarom mogen deze visualisaties niet zakelijk worden ingezet, worden vermenigvuldigd of worden verkocht aan derden. Prijzen voor bovenstaande visualisaties zijn inclusief btw.

“De visualisatie heeft zoveel verandering binnen ons gezin gebracht. Maura ging inzien dat ze mocht zijn wie ze wilde zijn.”

Fam. van Veldhoven 

VISUALISATIES VOOR OP SCHOOL

Lees hier meer over de inhoud en achtergrond van het Just Feel Happy Programma.

Just Feel Happy pakket basis onderwijs

Just Feel Happy pakket voortgezet onderwijs

Het abonnement wordt jaarlijks geincasseerd en kan per jaar opgezegd worden. 

Goed om te weten: De Just Feel Happy-visualisaties voor het onderwijs zijn enkel voor eigen, zakelijk gebruik van de desbetreffende onderwijsinstelling. Op deze visualisaties zijn alle auteursrechten van toepassing. Daarom mogen deze visualisaties niet particulier worden ingezet, worden vermenigvuldigd of worden verkocht aan derden.